PËR KONSUMATORË
Zbuloni brendet, aktivitetet brenda në parkun më të ri tregtar në Prizren!

Me kënaqësi prezantojmë “SOUTHPARK Shop & Go,” një qendër tregtare unike në Kosovë. Vendosur në një park të hapur, kjo qendër tregon kombinimin e një ambjenti të bukur të jashtëm me shumë mundësi tregtie dhe aktivitetesh argëtuese për të gjithë. Për familjet, çiftet dhe të rinjtë, ky destinacion i shkëlqyeshëm ofron një eksperiencë të mahnitshme për nevojat tuaja.

Shijoni shëtitjen e paharrueshme nëpër dyqane, shijoni shijet e kuzhinave të ndryshme dhe merrni pjesë në ngjarjet e organizuara në park. “SOUTHPARK Shop & Go” do të jetë destinacioni juaj i preferuar!

 • Aksesorë
  Së shpejti
 • Kozmetikë
  Së shpejti
 • Elektronikë
  Së shpejti
 • Mbathje
  Së shpejti
 • Shtëpiake
  Së shpejti
 • Tekstil
  Së shpejti
 • Aksesorë
 • Kozmetikë
 • Elektronikë
 • Mbathje
 • Shtëpiake
 • Tekstil
LAJME NGA
SOUTHPARK
Të gjitha informatat më të reja nga South Park Shop & Go!